Asigură reușita garantată a jeleurilor de legume sau a aspicului a cremelor sau prăjiturilor.
Informații suplimentare
Află mai multe
Description
Gelatina fin mărunțită albă este un produs de origine animală, cu modalități de utilizare variate, care servește ca întăritor pentru jeleuri, aspic, creme de prăjituri.
Prin încălzire urmată de răcire, gelatina se leagă cu apa, formând un gel elastic consistent.
Un plic de gelatină este suficient pentru 500 ml lichid.
Sfaturi:
1. Fierberea distruge gelatina.
2. Recomandăm mărirea cantității de gelatină atunci când se folosesc multe fructe acre sau folosirea lor în combinație cu fructe mai puțin acre.
3. Fructele crude precum ananasul, papaya, kiwi sau smochinele trebuie opărite înainte de a se folosi în jeleuri.
Ingrediente
Ingrediente: gelatină alimentară.
Informații nutriționale
* % = % din valoarea zilnică
UNPREPARED PER 100G
Valoare energetică
Grăsimi
Grăsimi saturate
Glucide
Zaharuri
Proteine
Sare (RO)
1479
kj 348
kcal
0 g
0 g
0.2 g
0 g
87 g
0.4 g
* Acesta este textul de declinare a răspunderii privind informațiile nutriționale.