Flag

Dulceață de căpșuni și ghimbir

5 borcane 250 ml
Ușoară
40
Roșu rubin delicios și aromă fără sfârșit
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Puteţi folosi şi cãpşuni congelate; înainte de utilizare acestea trebuie dezgheţate.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
1000 gcăpșune
75 gghimbir confiat
1 plicGelfix 2:1 Dr. Oetker
500 gzahăr

Afișare produse

Picture - Gelfix 2:1 Dr. Oetker
1

Se spală căpșunile, se curăță și se taie mărunt. Ghimbirul se toacă fin.

2

Preparare: Cãpşunile şi ghimbirul se pun într-o oalã mare şi se amestecã bine. Conţinutul plicului se amestecã cu douã linguri de zahãr, se adaugã peste fructe şi se amestecã foarte bine. Se pune la foc moderat, amestecând continuu pânã la fierbere. Apoi se adaugã restul de zahãr şi se amestecã pânã când compoziţia ajunge din nou la fierbere. Din acest moment, amestecând continuu, se ţine la fiert 3-5 minute şi apoi se ia de pe foc. Se îndepãrteazã spuma, dacã e cazul, apoi imediat se toarnã în borcanele pregãtite în prealabil. Borcanele se închid cu capace, se rãstoarnã oi se lasã aoa, sprijinite pe capac, circa 5 minute.

  • Puteţi folosi şi cãpşuni congelate; înainte de utilizare acestea trebuie dezgheţate.