Flag

Fursecuri crestate

despre 50 bucăți
Ușoară
40
Rețetă delicioasă de copt direct din Elveția
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
2ouă
200 gzahăr pudră
1 - 2 lingurisemințe de anason
225 gfăină de grâu tip 1050
1 vârf de cuțitPraf de copt Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
1

Se unge o tavă de copt, de exemplu cu spray de copt sau ulei (nu se utilizează hârtie de copt).

2

Se bat spumă ouăle apoi continuând baterea se adaugă treptat zahărul pudră. Se adaugă semințele de anason apoi făina și praful de copt printr-o sită. Se amestecă până la omogenizare. Se frământă aluatul obținut apoi se formează rulouri de diametru de aprox. 2 cm. Din aceste rulouri se taie rondele de circa 2 cm grosime care se rulează din nou până ce ating lungimea de circa 5 cm. Aceste rulouri se crestează diagonal de 2 - 3 ori (fără a le tăia de tot) apoi se îndoaie ușor.

3

Se așază în tava de copt și se lasă să se usuce peste noapte până când apare o margine albă pe partea inferioară a biscuiților. Se preîncălzește cuptorul cu încălzire sus-jos la 110°C (cuptorul cu aer cald la 100°C). Se introduce tava în cuptor și se coace pe grătarul din treimea inferioară timp de circa 20 de minute.

Poziție grătar: în partea de jos

Durată de coacere: despre 20 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 100 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 80 °C

4

Se lasă să se răcească. Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.