Flag

Legume picante de toamnă

4 - 5 borcane
Medie
40
Preparate din toamnă ca să facă iarna mai plăcută
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
După fierbere se mai pot adăuga zahăr şi oţet, în funcţie de gust.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
4dovlecei
4morcovi
3 kgardei gras roșu
3 kgardei gras verde
3 kgardei gras galben
8cepe
1 kgvinete
1 kggogonele
1 kgcastraveți mici
3 plicuriPikant fix iute Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Pikant fix iute Dr. Oetker
1

Pregătire: Se spală bine legumele, se taie şi se amestecă bine. Se aşază în borcane.

2

Mod de preparare: Se prepară cele 3 plicuri de Pikant fix iute conform instrucţiunilor de pe plic, apoi se toarnă fierbinte peste legumele din borcane. Borcanele se închid ermetic, se lasă la răcit şi apoi se depozitează.

3

Sugestie: După fierbere se mai pot adăuga zahăr şi oţet, în funcţie de gust.

  • După fierbere se mai pot adăuga zahăr şi oţet, în funcţie de gust.