Pentru a obține culoarea violet a: glazurilor, cremelor, spumelor de frișcă sau a aluaturilor, folosiți colorantul alimentar violet de la Dr. Oetker.
Informații suplimentare
Află mai multe
Description
Pentru a obține culoarea violet a: glazurilor, cremelor, spumelor de frișcă sau a aluaturilor, folosiți colorantul alimentar violet de la Dr. Oetker. Colorantul de la Dr. Oetker este disponibil în tuburi de 10 g și se recomandă folosirea a 1 linguriță de gel pentru 400 g de frișcă sau cremă, sau 1/2 linguriță de gel pentru 200 g glazură sau 200 g de marțipan.
Ingrediente
Ingrediente: sirop de glucoză, zahăr, apă, colorant (carmină (E 120)), aliment colorant (concentrat de spirulină), agent gelatinizant (caragenan (E 407)), corectori de aciditate (acid citric (E 330), acid lactic (E 270), acid acetic (E 260), lactat de sodiu (E 325)), conservant (sorbat de potasiu (E 202)).