Pentru a obține culoarea violet a glazurilor, cremelor, spumelor de frișcă sau a aluaturilor, folosiți colorantul alimentar violet de la Dr. Oetker.
Informații suplimentare
Află mai multe
Description
Pentru a obține culoarea violet a glazurilor, cremelor, spumelor de frișcă sau a aluaturilor, folosiți colorantul alimentar violet de la Dr. Oetker. Colorantul de la Dr. Oetker este disponibil în tuburi de 10 g și se recomandă folosirea a 1 linguriță de gel pentru 400 g de cremă, frișcă sau aluaturi, sau 1/2 linguriță de gel pentru 200 g glazură sau 200 g de marțipan.
Ingrediente
Ingrediente: sirop de glucoză, zahăr, apă, coloranți (carmină (E 120), albastru briliant FCF (E 133)), corectori de aciditate (acid citric (E 330), acid lactic (E 270), acid acetic (E 260), lactat de sodiu (E 325)), agent gelatinizant (caragenan (E 407)), conservant (sorbat de potasiu (E 202)).
Dr. Oetker Newsletter
Înscrie-te la newsletterul gratuit Dr. Oetker și o să primești idei delicioase de rețete, sfaturi și trucuri utile, noutăți despre cele mai recente produse, oferte speciale și concursuri!