Praful de chec poate fi folosit pentru multe tipuri de prăjituri.Conţine ingredientele necesare unui aluat perfect şi se prepară rapid şi uşor. Conţine 375 g praf de chec, la care se mai adaugă 100 ml lapte,100 ml ulei şi 2 ouă. Pentru a obține un chec de culoare închisă se poate adăuga cacao sau scorţişoară. Pe ambalaj puteţi găsi reţete originale şi indicaţiile necesare pentru prepararea acestora: Chec cu nucă sau alune, Napolitane clasice şi Prăjitură cu coacăze, toate cu ajutorul prafului de chec.
Ingrediente
Ingrediente: făină albă 480 din GRÂU, zahăr, 7,8% fulgi de ciocolată cu substanță uscată de cacao 35 % minimum (zahăr, masă de cacao, cacao cu conținut redus de grăsime, sirop de zahăr, unt de cacao, emulsifiant (lecitine (SOIA))), amidon din GRÂU, agenți de afânare (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu), emulsifianți (esteri ai acidului lactic cu mono- și digliceridele acizilor grași, esteri ai acidului acetic cu mono- şi digliceridele acizilor graşi), sirop de glucoză, LAPTE praf degresat, aromă. Poate conține: (OUĂ, ALUNE DE PĂDURE).
Informații nutriționale
* % = % din valoarea zilnică
UNPREPARED PER 100G
PREPARED PER 100G
Valoare energetică
Grăsimi
Grăsimi saturate
Glucide
Zaharuri
Fibre
Proteine
Sare (RO)
1607
kj 379
kcal
2.9 g
2 g
82 g
41 g
1 g
5.3 g
1.1 g
* Acesta este textul de declinare a răspunderii privind informațiile nutriționale.