Mix pentru pandişpan sau blat pentru tort fără gluten
Filling Quantity: 320 gram
Preparare
Informații suplimentare
Află mai multe
Description
Dintr-o cutie de mix (320 g) se poate prepara un blat pentru tort cu diametrul de 26 cm sau un pandişpan.
Produsul are la bază făină de orez.
Pentru prepararea pandișpanului se adaugă 5 ouă şi 20 ml ulei. Se obţine un pandişpan cu dimensiunea de 35x25 cm. Pentru prepararea blatului pentru tort se adaugă 5 ouă, 30 ml apă. Se obţine un blat pentru tort cu diametrul de 26 cm.
Ingrediente
Ingrediente: zahăr, făină de orez, amidon din porumb, albuș de OUĂ praf, agenți de afânare (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu), colorant (beta-caroten), aromă, corector de aciditate (acid citric).
Informații nutriționale
* % = % din valoarea zilnică
UNPREPARED PER 100G
PREPARED PER 100G
Valoare energetică
Grăsimi
Grăsimi saturate
Glucide
Zaharuri
Proteine
Sare (RO)
1523
kj 358
kcal
0.2 g
0 g
86 g
49 g
2.4 g
1.1 g
* Acesta este textul de declinare a răspunderii privind informațiile nutriționale.