Flag

Mix pentru tartă cu ciocolată

Filling Quantity: 320 gram

Preparare

Îți oferim un sfat pentru preparare

Altă sugestie de preparare: Se prepară tarta cu ciocolată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. • 500 ml smântână pentru frișcă se bate cu mixerul timp de 1 minut la viteză mare. • Peste smântână se adaugă 2 plicuri de întăritor de frișcă Dr. Oetker, 2 plicuri Zahăr vanilinat Dr. Oetker, 2 lingurițe de zahăr pudră și se amestecă cu mixerul până când frișca se întărește. La final se încorporează 2 lingurițe de cafea solubilă rece (obținută din 2 lingurițe de cafea solubilă dizolvată într-o lingură de apă fierbinte) și se amestecă cu ajutorul unei linguri. • Crema obtinută se pune peste tarta cu ciocolată și se decorează cu fructe (zmeură, afine, căpșuni) și ciocolată rasă.

Informații suplimentare
Află mai multe