Flag
Filtre

Mixuri pentru prăjituri

Gustul de acasă
Produsele
Mixuri pentru prăjituri
Gustul de acasă

Produsele noastre

8 Rezultate

NOU! MIX PENTRU TURTĂ DULCE

Turta dulce mult aduce!

Picture -

Savoarea Sărbătorilor, ușor de preparat oricând.

Mixul pentru Turtă Dulce de la Dr. Oetker îmbină gustul Sărbătorilor de iarnă cu bucuria preparării unui desert delicios alături de cei dragi.

Cel mai delicios motiv pentru un desert festiv

Cu un pachet specific Sărbătorilor de Crăciun, în care se regăsesc două creioane albe pentru decoare şi un mix delicios ce conţine condimente precum scorțișoară, anason, cuișoare și coajă de portocală, Mixul pentru Turtă Dulce de la Dr. Oetker este cel mai delicios motiv de a te bucura oricând de un desert festiv.

Cutia conține : 

  • 400g mix pentru aluat
  • 2 creioane albe pentru decor (2 x 19g)

Se mai adaugă:

Pentru aluat: 

  • 2 ouă
  • 50 g unt rece
  • 100 g miere lichidă

  1. Într-un vas pentru mixer se adaugă mixul pentru aluat, ouăle, untul rece si mierea lichida. Se amestecă cu spiralele, pentru început la viteză mică, apoi la viteză mare timp de 3 minute. Aluatul obținut se păstrează la rece 30 de minute, apoi se frământă cu mâna pe o suprafață de lucru pudrată cu făină. Picture -
  2. Aluatul se întinde cu un sucitor la o grosime de 0,3-0,5 cm, apoi se decupează cu ajutorul unei forme pentru fursecuri. In funcție de mărimea formelor de decupat, se obțin aproximativ 40-50 de bucăți de turtă dulce.Picture -
  3. Tapetați tava cu  hârtie de copt. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Se coc în tava de aragaz, în partea din mijloc a cuptorului. Temperatura de coacere: 180 ˚C / Timp de coacere: 10 minute. Vă rugăm să țineți cont și de indicațiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră.Picture -
  4. Se decorează, după preferință, cu cele 2 creioane din pachet.Picture -

Turtă dulce de post

Se adaugă:

Pentru aluat:

  • 400g Mix pentru aluat pentru turtă dulce
  • 50 ml băutură vegetală simplă Inedit
  • 100 g margarină rece
  • 150 g miere lichidă

  1. Într-un vas pentru mixer se adaugă mixul pentru aluat, băutura vegetală, margarina rece și mierea lichidă. Se amestecă cu spiralele, pentru început la viteză mică, apoi la viteză mare timp de 3 minute.Aluatul obținut se păstrează la rece 30 de minute, apoi se frământă cu mâna pe o suprafață de lucru pudrată cu făină.
  2. Aluatul se întinde cu un sucitor la o grosime de 0,3-0,5 cm, apoi se decupează cu ajutorul unei forme pentru fursecuri. In funcție de mărimea formelor de decupat, se obțin aproximativ 40-50 de bucăți de turtă dulce.
  3. Tapetați tava cu  hârtie de copt. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Se coc în tava de aragaz, în partea din mijloc a cuptorului.Temperatura de coacere: 180 ˚C / Timp de coacere: 10 minuteVă rugăm să țineți cont și de indicațiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră!
  4. Se decorează, după preferință, cu cele 2 creioane din pachet.

Picture - banner 2 image

NOU DE LA DR. OETKER

Mix pentru cozonac

Cu nucă, cu ciocolată, cu rahat turcesc, stafide sau fructe confiate, cozonacul rămâne “regele” din bucătărie, fiind un simbol al sărbătorilor fundamentale.

Picture - banner 2 image

NOU DE LA DR. OETKER

Mix pentru cozonac

Cu nucă, cu ciocolată, cu rahat turcesc, stafide sau fructe confiate, cozonacul rămâne “regele” din bucătărie, fiind un simbol al sărbătorilor fundamentale.

Cozonacul este de fapt o pâine mai specială, având o reţetă veche ce a fost îmbunătățită de fiecare țară în parte în timp.

Românii preferă cozonacul pufos şi mult crescut, frământat cu drojdie, cu umplutură de ciocolată, cacao și nuci. Deși este un desert foarte apreciat, acesta nu este întotdeauna ușor de preparat, având nevoie de multe frământări și în același timp creându-ne multe frământări...

De aceea Mixul pentru Cozonac fără frământări de la Dr. Oetker este o soluție atunci când vrei să ai un rezultat sigur, iar modul de preparare nu necesita frământare - se prepară cu ajutorul mixerului.

Ești pregătită să îl încerci și tu?

Picture -

În cutie găsești:

  • 580 g mix pentru aluat;
  • 90 g mix pentru umplutură;
  • 7 g drojdie uscată (un plic).

Se adaugă:

  • pentru aluat:
    • 2 gălbenuşuri;
    • 200 ml lapte;
    • 100 g unt (82% grăsime);
    • 50 ml ulei;
  • pentru umplutură: 
    • 3 albuşuri;
    • 150 g nucă măcinată (sau, după preferinţă, stafide şi rahat);
  • pentru decor:
    • 1 gălbenuş de ou.

Se folosește:

  • mixer cu spirale;
  • tavă de copt;
  • hârtie de copt.

Mod de preparare

  1. Pregătirea aluatului: Se încălzește laptele cu untul până la topirea untului. Într-un vas pentru mixer se amestecă cu o lingură mixul pentru aluat și drojdia. Se adaugă amestecul de  lapte cald și gălbenușurile și se amestecaă cu mixerul (cu spiralele) timp de 4 minute până la omogenizare. Aluatul obținut se lasă la dospit într-un loc cald aproximativ 1,5 ore (până își dublează volumul).

    Picture -
  2. Pregătirea umpluturii: Într-un vas se pun albușurile și se bat până se obține o consistență de bezea. Mixul pentru umplutură se adaugă treptat și se amestecă cu lingura de jos în sus. La final se adaugă nuca macinată.

    Picture -
  3. Împletirea: Când aluatul și-a dublat volumul se împarte în două și se întind două foi. Fiecare foaie se umple cu compoziția de la pasul 2, se rulează, se împletesc și se așază în tava de cozonac tapetată cu hârtie de copt. Cozonacul se lasă din nou la crescut într-un loc cald timp de 30 de minute, până crește din nou.

    Picture -
  4. Coacerea: Cozonacul se unge cu gălbenuș de ou și se coace la temperatura de 180 ͦ C, timp de 50-55 de minute. După preparare se obţine un cozonac de aproximativ 1,2 kg.

    Picture -