Pregătiți bagheta de pui. Preîncălziţi cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 220 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 200 °C
Scoateți oasele din pui. Scoateți pielea fiartă, asezați între 2 straturi de hârtie de copt pe o tavă și coaceți la cuptor până devine crocantă.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 10 Minute
Se lasă pielea de pui să se răcească și apoi se sfărâmă. Tăiați fileurile de pui în bucăți mici. Se spală arpagicul, se usucă și se taie în rulouri mici. Tapetați tava cu hârtie de copt. Tăiați baghetele pe lungime și puneți-le pe tavă.
Amestecați crème fraîche, sosul de roșii chili, jumătate de brânză și jumătate de arpagic. Tăiați bucățile de pui. Se condimentează după gust cu sare, piper, muștar și boia de ardei. Împărțiți amestecul între jumătățile de baghetă, lăsând aproximativ 1 cm în jurul marginilor. Se presară brânza rămasă și se coace.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 8 Minute
Decorați bagheta de pui. Se presară peste baghetele de pui gratinate arpagicul și pesmetul de piele de pui și se servesc calde.
Rețete asemănătoare
Rețete sărate
Rețete sărate