Tapetaţi tava cu cu hârtie de copt. Preîncălziţi cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 220 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 200 °C
Tăiaţi pe jumătate foaia de foietaj. Bateţi oul și ungeţi ambele jumătăți cu el. Presăraţi o parte cu aproximativ 2/3 din migdale și zahăr granulat. Folosind hârtie, îndoiţi cealaltă parte peste partea presărată și apăsaţi ferm. Ungeţi blatul cu ou și presăraţi cu migdalele rămase și zahăr. Cu un cuțit ascuțit, tăiaţi partea scurtă în 12 fâșii de aproximativ 2 cm lățime. Răsuciţi benzile împreună și puneţi-le pe tava de copt. Se introduce tava la cuptor şi se reduce temperatura cuptorului.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 18 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Așezaţi pe un grătar, pe hârtia de copt, și lăsaţi la răcit. Se presară cu zahăr pudră înainte de servire.
Rețete asemănătoare
Aluaturi de bază
Aluaturi de bază
Aluaturi de bază