Pentru compoziția de bezele, se bat spumă albușurile, folosind mixerul, paletele de batere, la viteză mare. Se încorporează zahărul, adaugându-se treptat, în porții mici.
Compoziția de bezele se introduce într-un poș cu orificiul rotund sau stelat iar cu ajutorul poșului se așază bezelele in tavă. Se pot folosi și două linguri în locul poșului.
Tăvile cu bezele se coc separat (la cuptoarele cu aer cald pot fi coapte concomitent).
Durată de coacere: despre 70 - 100 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 120 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 100 °C
Bezelele se coc 25 de minute la treapta 1, se scot și se țin afară 25 de minute, apoi iar se coc 25 de minute la treapta 1. Durată de coacere: circa 70-100 de minute pentru fiecare tavă.
Bezelele nu trebuie sa-si piardă mult din volumul inițial iar culoarea lor trebuie sa fie ușor spre galben.
Bezelele se scot cu hârtia de copt din tavă și se lasă la răcit pe un grătar de bucătărie.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri