Într-un vas se băț albușurile cu praful de sare. Apoi se adaugă zahărul și zahărul vanillinat treptat și se continuă baterea până se obține o spumă tare.
Se adaugă nuca de cocos și se amestecă ușor până se omogenizează compoziția.
Cu posul de patiserie se formeaza bezele în tavă, pe hârtia de copt. Rezultă aproximativ 50 de bezele cu diametrul de 3 cm.
Se introduc în cuptor, pe grătarul din mijloc și se coc 60 de minute.
După coacere se oprește cuptorul și bezelele se lasă la uscat, în cuptorul oprit, cu ușa închisă, 60 de minute.
După răcire se decorează cu glazură. Glazura se prepară conform instrucțiunilor de pe plic, apoi se amestecă cu frișca lichidă și se decorează bezelele.
Se păstrează într-o cutie închisă etanș.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:70 100 bucăți