Într-un vas se bat albușurile cu praful de sare, apoi se adaugă treptat zahărul și zahărul vanillinat. Se continuă baterea până se obține o spumă tare.
Se adaugă nuca de cocos și se amestecă ușor până se omogenizează compoziția.
Cu poşul de patiserie se formează bezele în tavă, pe hârtia de copt. Rezultă aproximativ 50 de bezele cu diametrul de 3 cm.
Se introduc în cuptor, pe grătarul din mijloc și se coc 60 de minute.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 60 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 120 °C
După coacere, se oprește cuptorul și bezelele se lasă la uscat, în cuptorul oprit, cu ușa închisă, timp de 60 de minute.
După răcire, se decorează cu glazură. Aceasta se prepară conform instrucțiunilor de pe plic, apoi se amestecă cu frișca lichidă.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri