Fructele uscate se taie mărunt și se lasă împreună cu sucul de mere circa 2 ore într-un bol mic ca să se înmoaie. Tava de copt se tapetează cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 170 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 150 °C
Fructele înmuiate împreună cu sucul și cu nucile braziliene se pun într-un aparat de mărunțit și se mărunțesc fin. Compoziția se pune într-un vas de mixare și se adaugă alunele, amarantul și aroma, după care se amestecă bine. Cu mâinile umede se formează mici bile care se așază în tava de copt și se coc.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 12 Minute
Bilele se scot din tava de copt și se lasă să se răcească.
Bile din curmale se tăvălesc prin pudra de cacao cu ajutorul unei linguri și a unei furculițe.
Rețete asemănătoare
Gustări
Gustări
Gustări