Tapetați 2 tăvi mari de copt cu pergament. Într-un castron, bateți untul și zahărul tos împreună până când sunt cremoase. Se amestecă gălbenușul de ou și extractul de vanilie.
Cerneți deasupra făina împreună cu praful de copt și amestecați, cu ajutorul mâinilor; formați aluat ferm. Aluatul se transferă pe o suprafață unde se presară puțină faină și se frământă până se omogenizează.
Întindeți jumătate din aluat până la o grosime de aproximativ 0,5 cm. Folosind un tăietor rotund de 8 cm, tăiați 16 - 20 bucăți, rulând din nou și din nou. Transferați în tăvi de copt și tăiați o formă de inimă mică in mijlocul biscuiților (jumătate din cantitatea făcută). Răciți timp de 30 de minute.
Cu zece minute înainte de coacere, preîncălziți cuptorul la 180°C/160°C Ventilator/Gaz 4. Coaceți biscuiții aproximativ 10 minute până când sunt fermi și ușor aurii. Se lasă la răcit pe tăvile de copt timp de 5 minute înainte de a se transfera pe un grătar pentru a se răci complet.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 10 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Întindeți puțină cremă de unt peste partea inferioară a biscuiților (cea întreagă), apoi puneți puțină dulceață și faceți sandviș împreună cu un biscuit cu o inimă tăiată in centru. Umpleți centrul fiecărei inimi cu puțină dulceață. Biscuiții sunt acum gata pentru a fi serviți și savurați!
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți