Într-un vas, se pun făina cu praful de copt, se adaugă zaharul tos fin, bicarbonatul de sodiu, oul și untul moale. Se amestecă cu spiralele mixerului până se omogenizează compoziția. Aluatul se întinde pe masa de lucru cu ajutorul unui sucitor, apoi se decupează în formă dreptunghiulară. Biscuiții se așază într-o tavă pentru copt tapetată cu hârtie și se coc, în partea de mijloc a cuptorului.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 10 - 15 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 170 °C
Mixul pentru glazură se amestecă cu apă până se omogenizează compoziția.
Fondantul se frământă și se întinde în foaie subțire, între două foi de prospețime. Se decupează și se îmbracă biscuiții în fondant.
Luați un creion pentru decor și strângeți ușor pentru a face un chenar în jurul marginii biscuitului. Umpleți centrul cu fondant.
Pentru a crea partea din spate a plicului
Cu ajutorul creioanelor pentru decor, faceți o formă de V, apoi două linii diagonale ca în imaginea de mai jos. Adăugaţi o inimioară în centru pentru a crea un sigiliu.
Pentru partea din față a plicului
Cu ajutorul creioanelor pentru decor, trasați două linii. În colțul din dreapta sus al biscuitului, puteți face mici dreptunghiuri din fondant, iar pe ele adăugați o inimioară. Repetați cu diferite combinații de culori.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți