Se tapetează două tăvi mari cu pergament și se lasă deoparte pentru mai târziu.
Puneți untul, zahărul și extractul de vanilie într-un castron mare și amestecați până când devine omogen. Turnați făina și amestecați; dacă este prea sfărâmicios, nu vă faceți griji, adăugați câteva lingurițe de lapte.
Pudrați ușor suprafața de lucru cu făină și întindeți aluatul de biscuiți la o grosime de cca. ½ cm.
Folosiţi un tăietor în formă de curcubeu sau un cuţit rotund, tăind cercurile pe jumătate. Puneţi curcubeiele pe tăvile de copt pregătite, puțin distanțate una de cealaltă și daţi-le la frigider timp de 30 de minute. Acest lucru ajută biscuiții să-și păstreze forma minunată de curcubeu atunci când sunt copți.
Cu 10 minute înainte ca biscuiții să fie gata de coacere, preîncălziți cuptorul la 180°C/160°C ventilator/Marca de gaz 4. Introduceți-i în cuptor pentru a se coace timp de 15-20 de minute, până când devin aurii. Scoateți apoi din cuptor și lăsați să se răcească pe tavă timp de 10 minute înainte de a pune pe un grătar să se răcească complet.
Durată de coacere: 15 - 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Odată ce biscuiții s-au răcit, este timpul să fiţi creativ și să decoraţi! Folosiţi creioanele pentru decor.
Glazura albă o folosiţi pentru norișori, apoi adăugaţi ornamentele colorate.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți