Amestecă făina cu praful de copt într-un castron de amestecare. Adaugă celelalte ingrediente și amestecă totul cu un mixer (cu cârlig de aluat), mai întâi la viteză mică, apoi la cea mai mare viteză, până obții un aluat neted. Pune aluatul la frigider și lasă-l să se răcească timp de 30 de minute.
Preîncălzește cuptorul și așază o tavă de copt cu hârtie de copt.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Frământă aluatul pe o suprafață presărată cu făină. Rulează-l la o grosime de aproximativ 5 mm și folosește forme de tăiat fursecuri. Așază aluatul pe tava cu hârtia de copt, lăsând spațiu suficient între ele. Coace fursecurile timp de 10 minute până când devin aurii.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 10 Minute
Scoate tava din cuptor, trage fursecurile cu hârtia de copt pe un grătar și lasă-le să se răcească.
Amestecă zahărul pudră și esența de vanilie cu apă până obții o glazură subțire. Acoperă fursecurile cu glazură și decorează-le cu ornamentele festive și creioanele de decor.
Acum fursecurile tale de Crăciun sunt gata de servire!
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți