Amestecați făina cu praful de copt într-un castron. Adăugați ingredientele rămase și amestecați totul cu un mixer (cârlig de aluat), mai întâi la viteza cea mai mică, apoi la cea mai mare viteză, până obțineți un aluat omogen. Răciți aluatul pentru aproximativ 30 de minute.
Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt. Preîncălziți cuptorul la 180 °C/ 160 °C.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Întindeți aluatul în porții pe o suprafață de lucru înfăinată ușor și decupați motivele de Paște. Așezați biscuiții pe tava de copt, ungeți cu lapte și coaceți timp de 9 – 10 minute până devin aurii la culoare. Scoateți biscuiții din cuptor, puneți cu tot cu hârtia de copt pe un grătar și lăsați să se răcească.
Durată de coacere: 9 - 10 Minute
Topiți ciocolata într-un castron la bain-marie, la foc mic. Înmuiați biscuiții de Paște ușor în ciocolată și puneți pe pergament de copt. Decorați biscuiții de Paște cu ornamentele alese și lăsați glazura de ciocolată să se întărească.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți