Preîncălziți cuptorul la 180°C (160°C ventilator, marcaj de gaz 4). Tapetați o tavă mare de copt cu pergament de copt.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Într-un castron, bateți untul și zahărul pudră până când totul devine moale și cremos. Se amestecă esența de vanilie și oul. Adăugați făina și praful de copt și puneți în amestecul de smântână, apoi aduceți formaţi cu mâinile un aluat ferm.
Se pune pe o suprafață cu puţină făină și se frământă ușor până se omogenizează. Se rulează până la o grosime de 3 mm, apoi se folosesc mai multe tăietoare în formă de iepuraș.
Aranjați în tava de copt. Coaceți timp de 10 minute până devin ușor aurii. Se răcesc timp de 5 minute, apoi se transferă pe un grătar pentru a se răci complet.
Durată de coacere: 10 Minute
Se amestecă zahărul pudră și apa până se obţine o glazură subțire. Împărțiți fulgii de cocos în 4 părți și colorați-i cu câteva picături de colorant alimentar.
Ungeți biscuiții cu glazură și decorați-i cu fulgii de cocos colorați. Tăiați biluțele Raffaellos în jumătate, lipiți-le cu niște glazură pe fursecuri ca pufuri de iepuraș și acum savurați-le!
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți