Într-un vas se amestecă ingredientele cu mixerul până se obţine un aluat neted. Aluatul se întinde pe masa de lucru cu ajutorul unui sucitor, apoi se decupează în formă de inimă. Biscuiții se așază într-o tavă pentru copt tapetată cu hârtie și se coc, în partea de mijloc a cuptorului. Timp de coacere 12 minute.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 12 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 190 °C
După ce biscuiții s-au copt și s-au răcit, ungeți cu puțină dulceață fără semințe, diluată cu apă clocotită. Nu veți avea nevoie de mult, doar cât să faceți suprafața lipicioasă.
Întindeți fondantul la aproximativ 3 mm grosime. Folosiți același tăietor pe care l-ați folosit pentru biscuiți și tăiați fondantul. Lăsați câteva minute să se întărească, apoi îl puteți pune pe biscuiți. Fondantul se poate amesteca împreună cu colorantul alimentar roșu pentru a crea diferite nuanțe.
Folosiți creioanele pentru decor Dr. Oetker pentru a scrie mesaje pe biscuiții.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți