Preîncălziți cuptorul la 180°C (160°C ventilator, marcaj de gaz 4). Tapetați o tavă mare cu pergament de copt. Într-un castron, bateți untul și zahărul tos până când devin cremoase.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Împărțiți amestecul în 2 boluri. Adăugaţi 100 g de făină într-un bol și cerneţi deasupra cacao. Amestecați ingredientele pentru a forma un aluat ferm, de ciocolată.
Adăugați făina rămasă în cel de-al doilea bol și amestecați pentru a forma un aluat ferm.
Lucrând câte un aluat în parte, frământaţi ușor până se omogenizează. Întindeți până la o grosime de ½ cm. Folosind un tăietor în formă de inimă de 3,5 cm lățime (aproximativ 32 de inimioare), rulând din nou și din nou aluatul, de cate ori este necesar.
Repetați cu cel de-al doilea aluat rămas pentru a face alte 24 de inimioare.
Aranjați toate formele de inimă pe tăvile de copt, puțin distanțate. Înțepați blaturile cu o furculiță și dați la rece timp de 30 de minute.
Coaceți timp de 12 - 14 minute până devin ușor aurii și ferme la atingere. Se lasă la răcit timp de 5 minute, apoi se transferă pe un grătar pentru a se răci complet.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 12 - 14 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Întindeți crema pentru prăjituri cu gust de ciocolată peste 6 inimioare de ciocolată, apoi repetați și cu cea de vanilie peste alte 6 inimioare de ciocolată, apoi se fac sandwich împreună cu inimioarele rămase. Se repetă până se termină toate inimioarele. Aranjați pe o masă tapetată cu pergament de copt.
Folosiți toată crema rămasă pentru a lipi ornamentele. Lăsați câteva minute într-un loc răcoros înainte de servire.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți