Cerneți făina într-un bol mare, adăugați parmezanul, sarea, condimentele, ouăle, untul și drojdia, amestecați bine totul cu o furculiță.
Lucrați rapid aluatul cu mâinile pe o suprafață de masă înfăinată până obțineți un aluat neted, apoi lăsați-l să se odihnească la frigider învelit în folie alimentară.
Cu ajutorul unui sucitor, întindeți aluatul într-o foaie dreptunghiulară de aproximativ 3 mm grosime și folosind un tăietor rotund de aproximativ 4 cm diametru, decupați biscuiții.
Aranjați biscuiții pe tava tapetată cu hârtie de copt, ungeți-i cu apă și adaugați migdalele feliate.
Gatiti aproximativ 15 minute in Air Fryer la 160°C.
Păstrați gustările la temperatura camerei și consumați-le în 48 de ore.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți