Tapetați 2 tăvi mari de copt cu pergament de copt. Într-un castron, bateți untul, zahărul și esența de lămâie până când aluatul devine moale și cremos.
Adăugați făina și continuați să amestecați. La sfârșit, adăugați bucățile de ciocolată albă și amestecați în continuare. Formaţi un aluat de biscuiți ferm; dacă este nevoie, adăugați o linguriță de apă.
Aşezaţi aluatul pe o suprafaţă cu puţină făină şi frământaţi uşor până se omogenizează. Se rulează la o grosime de ½ cm. Folosiți un tăietor cu formă de ou, de aproximativ 8x5 cm, pentru a tăia 14 forme de ouă. Rulaţi din nou aluatul după cum este necesar.
Aranjați biscuiții pe tava de copt, puțin distanțați. Înțepați blaturile cu o furculiță și dați la frigider timp de 30 minute - acest lucru va ajuta la oprirea extinderii biscuiților. Cu 10 minute înainte de coacere, preîncălziți cuptorul la 190˚C/170˚C Cuptor ventilat/Marca de gaz 5. Coaceți aproximativ 15 minute, până devin ușor aurii. Se răcesc timp de 5 minute, apoi se transferă pe un grătar pentru a se răci complet.
Durată de coacere: 15 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 190 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 170 °C
Frământați fondantul pe o suprafață cu zahăr pudră până devine moale și flexibil. Întindeţi fondantul la o grosime de aprox. ½ cm și, folosind același tăietor ca și la biscuiți, pregătiţi 14 forme de ouă din fondant.
Folosind fie un cuțit, fie un feliator ondulat, tăiați fiecare ou fondant în jumătate pentru a crea un efect de ou spart. Puteți tăia fiecare ou fondant diferit pentru a crea efecte diferite pe fiecare biscuit.
Puneți un strat de miere pe fiecare biscuit și apoi adăugați fondantul tăiat. Ornamentele alese se adaugă pe părțile descoperite ale biscuitului. Dacă ornamentele nu se lipesc, mai ungeți cu puțină miere.
Biscuiții cu ouă de Paște sunt acum gata!
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți