Combinați făina și praful de copt într-un bol de amestecare. Adăugați ingredientele rămase pentru aluat și frământați cu un mixer (cârlige pentru aluat) mai întâi la viteză mică, apoi la viteză mare, până se omogenizează. Acoperiți aluatul și lăsați-l la rece pentru aproximativ 30 de minute.
Așezați in tavă hârtia de copt și preîncălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 160 °C
Întindeți aluatul în cantități mici pe o suprafață ușor înfăinată până la o grosime de aproximativ 3 mm. Folosiți tăietoare cu tematică Halloween sau cu mână liberă pentru a tăia fursecurile (două bucăți per fursec). Așezați-le pe foaia de copt pregătită. Pentru unele prăjituri, folosiți un tăietor mic pentru a tăia ochii și gura înainte de coacere. Coaceți fursecurile.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 9 - 11 Minute
Transferați fursecurile cu hârtie de copt pe un grătar și lăsați-le să se răcească complet.
Se amestecă untul, zahărul pudră și extractul de vanilie. Adăugați colorant alimentar galben și roșu după cât de întensă doriți culoarea pentru a crea culoarea portocalie și amestecați bine. Se amestecă crema de brânză până se omogenizează.
Umpleți o pungă mică de unică folosință sau o pungă de congelare cu glazură de brânză, tăiați un colț mic și plasați-o uniform pe biscuiții. Acoperiți cu biscuiții rămași și apăsați ușor.
Se fierbe apa într-o oală și se ia de pe foc. Puneți pachetul de glazură în apa fierbinte și lăsați-l să se topească pentru aproximativ 10 minute. Scoateți, uscați și frământați bine pachetul de glazură. Tăiați un colț mic și decorați prăjiturile după cum doriți.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți