Adăugați toate ingredientele într-un bol și frământați cu mâna până se omogenizează. Înfoliați apoi aluatul în folia alimentară și puneți-l la frigider pentru aproximativ 10 minute.
Amestecați făina cu cacao și adăugați restul ingredientelor. Din nou, frământați cu mâna, înfășurați aluatul în folia alimentară și puneți la frigider timp de aproximativ 10 minute.
Din aluatul mai deschis la culoare, formați un dreptunghi de 0,5 cm grosime și așezați-l între două foi de hârtie pergament. Procedați la fel cu aluatul mai închis la culoare, apoi așezați-l deasupra primului și presați ușor. Rulați aluatul pe lungime, înfășurați-l în folia alimentară și păstrați la frigider încă 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul. Tăiați ruloul în discuri (aproximativ 1 cm grosime), așezați-le pe o hârtie de copt acoperită cu hârtie pergament și coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului, aproximativ 25 de minute. Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați-le să se răcească.
Durată de coacere: despre 25 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 155 °C
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri