Unge forma rotunda de tort. Preîncălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 160 °C
Puneți melasa și untul într-o cratiță și amestecați în continuu, apoi luațil de pe foc și lăsați să se răcească. Odată ce amestecul aproape s-a răcit, adăugați ouăle și condimentele și utilizați un mixer manual la cea mai mare setare pentru a amesteca.
Poziție grătar: central
Se combină făina cu praful de copt și cacaoa și se adaugă in compozitie alternativ cu laptele, se amestecă la viteză medie. Încorporați coaja de portocală.
Se netezește aluatul în forma rotundă de tort și se coace.
Durată de coacere: 30 Minute
Lasați prăjitura să se răcească pe un grătar cât este încă în tavă.
Scoateți prăjiturile din tavă și tăiați-l în 8 triunghiuri. Puneți un bețișor de înghețată în partea scurtă a fiecărui triunghi. Topiți glazura conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Treceți glazura în linii peste triunghiuri. Decorează cu ornamentele preferate după cum îți place pentru a recrea forma unei ghirlande pe pomi de Crăciun.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri