Se așază formele de hârtie în tava de brioșe. Se preîncălzește cuptorul.
Aluatul sfărâmicios: Biscuiții se pun într-o pungă din plastic. Punga se închide bine, apoi folosind un sucitor, biscuiții se zdrobesc fin. Într-o oală se topește untul, apoi oala se ia de pe foc, se adaugă biscuiții zdrobiți și se amestecă bine. Câte o lingură din această compoziție se pune în câte o formă de brioșe, apoi se apasă ușor. Tava se introduce în cuptor și se precoace.
Durată de coacere: despre 5 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Umplutura: Se amestecă toate ingredientele într-un bol, cu mixerul, cu paletele de batere, până se obține o compoziție omogenă, lucioasă. Compoziția se repartizează egal peste aluatul din formele de brioșe apoi se continuă coacerea:
Durată de coacere: despre 55 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 140 °C
Brioșele se lasă la răcit în forme.
Glazura: Mandarinele se scurg pe o sită, iar din siropul scurs se măsoară 100 de ml. Mandarinele scurse se repartizează peste brioșe. Tort Gelee-ul se prepară așa cum este indicat pe plic, dar cu siropul din compot și cu bitter în loc de apă. Jeleul lichid se toarnă puțin câte puțin peste mandarine, apoi se presară fisticul.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri