Se încălzește cuptorul cu ventilator la 180 °C și se tapetează forma de copt brioșe cu 12 porții cu forme de brioșe din hârtie.
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Se freacă spumă untul și zahărul, folosind mixerul. Se adaugă ouăle, esențele de vanilie și de căpșuni și se amestecă bine laolaltă.
Se încorporează jumătate din cantitatea de făină, apoi se adaugă jumătate din cantitatea de suc și se amestecă bine. Se repetă operația pentru restul de făină și suc. Compoziția obținută se repartizează în formele de brioșe.
Brioșele se coc pentru 15-20 de minute până când un bețișor din lemn introdus în mijlocul unei brioșe iese curat, fără urme de aluat.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 15 Minute
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Se prepară crema de unt conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Crema se plasează într-un poș, apoi peste brioșele răcite. Deasupra fiecărei brioșe se așază un fluture decor.
Rețete asemănătoare
Brioșe
Brioșe
Brioșe