Se preîncălzește cuptorul la 180 °C/190°C/Gaz treapta 5. Se așază 12 forme de brioșe într-o tavă pentru brioșe.
Timp de coacere: 25 minute.
Durată de coacere: 25 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 190 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Într-un vas pentru mixer se amestecă mixul pentru brioșe, condimentele, oul, laptele, uleiul, iaurtul, untul topit și sucul din compot şi se omogenizează cu mixerul 2 minute. Apoi se încorporează cireșele și se amestecă cu o lingură.
Aluatul se dozează în cantității egale în formele de copt, cu ajutorul a două linguri.
Brioșele se coc în partea de mijloc a cuptorului, apoi se lasă la răcit în formele de hârtie pe un grătar.
După răcire, se pudrează cu zahăr pudră.
Rețete asemănătoare
Brioșe
Brioșe