Se bat ouăle împreună cu zahărul simplu și cu cel cu scorțișoară, până ce compoziția se deschide la culoare și capătă volum. Se adaugă uleiul în fir subțire și se mixează, apoi se aromează cu coajă de portocală și esență de vanilie, după gust.
Făina se amestecă cu praful de copt și cu o linguriță de bicarbonat de sodiu. După aceea, se adaugă treptat amestecul uscat peste cel umed și se mixează.
La final, se pun stafidele și morcovii dați pe răzătoarea mică sau mărunțiți la chopper.
Se pregătește o tavă de brioșe cu 12 hârtiuțe sau forme din silicon pentru brioșe. Se împarte compoziția folosind o cupă de înghețată.
Brioșele se coc în cuptorul încins la 180 de grade, pentru 25 de minute, apoi brioșele se lasă să se răcească complet.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 25 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Se bat la mixer crema de brânză și untul moale. Se adaugă coajă de portocală și zahărul vanilat, apoi și zahărul pudră, treptat. Compoziția se mută într-un poș cu dui stelat și se glazurează brioșele.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri