Spălați ceapa, tăiați în jumătate pe lungime și tocați mărunt. Preîncălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Puneți ouăle, uleiul și laptele, oțetul, sarea și condimentele într-un castron și amestecați bine cu un tel. Se amestecă făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu, se adaugă în compoziția lichidă și se amestecă totul pentru scurt timp până la omogenizare.
Puneți deoparte câte 1 lingură de brânză și șuncă pentru decor. Încorporați ceapa, brânza și șunca în aluat. Folosind 2 linguri, adăugați aluatul în cupele de brioșe și presărați peste fiecare puțină brânză și șuncă. Puneți forma pe grătar la cuptor.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 25 Minute
Scoateți brioșele din formă și lăsați să se răcească pe un grătar sau le puteți savura calde.
Rețete asemănătoare
Brioșe
Brioșe
Brioșe