Se preîncălzește cuptorul la 180 °C (cuptorul cu ventilator se preîncălzește la 160 °C). Se tapetează forma de copt brioșe cu 12 porții cu formele de brioșe din hârtie. Se cern făina și praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor. Se amestecă până la omogenizare.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Compoziția de aluat astfel obținută se repartizează în formele de brioșe. Brioșele se coc 30 de minute până când o scobitoare introdusă în mijlocul unei brioșe iese curată, fără aluat lipit. După coacere, brioșele se lasă în forme încă 5 minute înainte de a le răsturna pe un grătar de bucătărie pe care se vor lăsa să se răcească complet.
Durată de coacere: 30 Minute
Se amestecă zahărul pudră și apa într-un bol mic până când se omogenizează. Consistența trebuie să fie foarte vâscoasă. Se trece glazura într-un poș și cu acesta se decorează brioșele. Peste glazură se așază margarete. Se așteaptă ca glazura să se usuce complet.
Rețete asemănătoare
Brioșe
Brioșe
Brioșe