Formele de brioșe din hârtie se așează în forma de copt. Cuptorul se preîncălzește.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Se pun toate ingredientele într-un vas de mixare și se amestecă cu mixerul cu paletele de batere la viteză mică până ce se obține un aluat sfărâmicios.
Merele se curăță de coajă, se taie în sferturi și apoi în bucăți mici. Făina se amestecă cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă toate folosind mixerul cu paletele de batere scurt la viteză mică, apoi la viteză maximă, circa 2 minute până când se obține un aluat lucios omogen. La final se încorporează bucățile de mere. Aluatul se repartizează cu ajutorul a 2 linguri în formele de brioșe. Peste fiecare brioșă se împrăștie aluat sfărâmicios. Tava cu brioșe se introduce în cuptor și se coace.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 35 Minute
Brioșele vegane crocante cu mere se scot din forma de copt cu ajutorul a 2 furculițe și se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească.
Rețete asemănătoare
Brioșe
Brioșe
Brioșe