Pregătire: Se mărunțește ciocolata și se topește pe baie de vapori. Forma de copt se unge cu grasime (dimensiunile formei: 25 x 20 cm). Cuptorul se preîncălzește.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Aluat: Untul sau margarina se pun într-un vas de mixare și se spumează cu ajutorul mixerului (folosind paletele de batere). Se încorporează treptat zahărul, zahărul vanilat și sarea și se bat toate ingredientele, până ce se obține o masă legată. Se încorporează ouăle, câte unul, pe rând, la cca jumătate de minut, la viteză mare. Se încorporează apoi ciocolata topită. Se amestecă făina cu praful de copt și cu cacaua, apoi se încorporează în compoziție. Aluatul se întinde în forma de copt și se coace.
Durată de coacere: despre 30 Minute
Negresele se lasă în tavă, pe un grătar de bucătărie, să se răcească.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri