Preîncălziți cuptorul la 180°C/ 160°C/marcaj de gaz 4. Tăiați Hot Cross Buns în două și puneți într-un vas mare de copt. Întindeți marmelada peste partea de sus, rupeți ciocolata în bucăți și împrăștiați-o deasupra marmeladei.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Puneți laptele, smântâna, ouăle, zahărul și esența de portocale într-un castron mare și amestecați cu un tel până se omogenizează. Turnați deasupra chiflelor și presărați bucățile de ciocolată.
Dați la cuptor și coaceți timp de 40-45 de minute până când clocotește și devine maro-auriu. Acum sunteți gata să serviți budinca de chiflă împletită! Vă recomandăm să o serviți cu înghețată.
Durată de coacere: 40 - 45 Minute
Umpleți tava de copt până la margini cu chiflele fierbinți, astfel încât să se potrivească perfect.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri