Se bat albușurile spumă, apoi se adaugă treptat zahărul și păstaia de vanilie-Bourbon. Se amestecă până se obține o spumă fermă.
Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, se formează bezele cu ajutorul unui poș de patiserie.
Se pun la cuptor, pe grătarul din mijloc, la 110˚C cuptor electric, preîncălzit (marcaj de gaz1).
Timp de coacere 70 minute, plus timp de uscare 70 minute.
După coacere, se oprește cuptorul, iar bezelele se lasă la uscat, cu ușa cuptorului închisă.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 70 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 110 °C
Se toarnă într-un vas praful pentru frișcă și apa rece și se bat cu mixerul 3 minute.
În alt vas se pune mixul pentru Crema pentru tarte, se adaugă laptele rece și se amestecă cu mixerul 1 minut, la viteză mică și 1 minut, la viteză mare. La final, se adaugă sucul și coaja de lămâie.
Îndoiți ușor bezeaua, adăugaţi limoncello, apoi crema de lămâie și amestecați pentru a face un efect de ondulare.
Se împarte în pahare individuale și se ornează cu coaja de lămâie și fulgi de migdale prăjiți.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri