Se bat albușurile spuma apoi se adaugă treptat zahărul și Pasta de vanilie-Bourbon și se amestecă până se obține o spumă fermă.
Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt se formează bezele cu ajutorul unui poș de patiserie.
Se pun la cuptor, pe grătarul din mijloc, la 110˚C cuptor electric, preîncălzit (marcaj de gaz1).
Timp de coacere 70 minute plus timp de uscare 70 minute.
După coacere se oprește cuptorul și se lasă bezelele la uscat cu ușa cuptorului închisă.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 70 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 110 °C
Într-un vas se toarnă praful pentru frișcă și apa rece și se bate cu mixerul 3 minute.
Într-un vas se pune mixul pentru Crema pentru tarte, se adaugă laptele rece și se amesteca cu mixerul 1 minut la viteza mica și 1 minut la viteza mare .La final se adaugă suc și coaja de lămâie.
Îndoiți ușor bezeaua, adăugaţi limoncello, apoi crema de lămâie și amestecați pentru a face un efect de ondulare.
Se împarte în pahare individuale și se ornează cu coaja de lămâie și fulgi de migdale prăjiți.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:20 Medie4 - 6 porții