Praful de budincă se amestecă treptat cu cel puțin 6 linguri de băutură de soia. Restul de băutură de soia se dă în fiert, apoi se ia de pe foc și se amestecă cu praful de budincă pregătit anterior.
Se dă din nou în fiert și se lasă pe foc cel puțin 1 minut sub amestecare continuă. Se încorporează siropul de agave și migdalele râșnite fin.
Se acoperă cu o folie aplicată direct peste budinca încălzită, apoi se lasă să se răcească.
Durată de fierbere: 1 Minute
Căpșunile se spală, se curăță și se taie în sferturi. Zmeura și afinele se aleg. Fructele de pădure se amestecă apoi într-un bol și se îndulcesc după dorință cu sirop de agave.
Într-o tigaie teflonată, migdalele și siropul de agave se lasă la caramelizat la foc mediu. Se lasă apoi la răcit pe o farfurie acoperită cu hârtie de copt.
Budinca se freacă spumă cu mixerul cu platele de batere, la viteză medie. Se repartizează în cupe de desert. Se acoperă cu salată de fructe, iar deasupra se presară migdale caramelizate. După dorință se decorează cu frunze de roiniță.
Rețete asemănătoare
Deserturi cremă
Deserturi cremă
Deserturi cremă