Preparați mixul pentru pandișpan conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când este gata, puneți pandișpanul într-un robot de bucătărie și amestecați până când devine o firimitură fină. Dacă nu aveți un robot de bucătărie, acest lucru se poate face manual.
Așezați pandișpanul într-un bol împreună cu crema cu unt şi amestecaţi cu o spatulă până când se omogenizează și începe să se lipească.
Rulați cu mâinile 8 ovale egale – folosiți un ou ca ghid de mărime. Se așază pe o tavă tapetată și se dă la frigider pentru 30 de minute.
În timp ce cake pops sunt la frigider, colorați fondantul. Luați 400 g de fondant și frământați ușor cu zahăr pudră până când se înmoaie și devine flexibil. Adăugați câteva picături de gel de culoare galbenă și frământați. Continuați să adăugați câteva picături de culoare până când este amestecată uniform și obţineţi fondant galben.
Înfășurați fondantul colorat în folie alimentară pentru a preveni uscarea acestuia.
După 30 de minute, scoateți cake pop-urile din frigider. Împărțiți fondantul galben în 10 porții egale. Pe o suprafață pudrată ușor cu zahăr pudră, întindeți o bucată de fondant galben la cca. ¼ cm grosime. Înfășurați fondantul galben în jurul unuia dintre cake pops, tăiați orice exces și prindeți-l împreună pentru a crea un sigiliu. Neteziţi sigiliul cu degetul mare. Repetați acest lucru până când toate cake pops sunt acoperite cu fondant galben; ar trebui să vă rămână 2 bucăţi.
Cu fondantul galben rămas, întindeți și decupați 8 cercuri, apoi tăiați cercurile în jumătate. Astfel se vor crea 16 aripioare. Lipiți câte o aripă pe marginea fiecărui cake pop folosind o pensulă mică şi o cantitate foarte mică de miere.
Pentru cioc si ochișori se pot folosi creioanele de decor.
Din fondantul alb se poate crea o mica pălărie în formă de stea (opțional) sau se pun direct margaretele.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri