Scurge morcovii într-o sită și cântăriți 150 g. Pune mini formele de copt din hârtie în tava pentru brioșe. Preîncălzește cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Pune amestecul pentru aluat într-un castron, adaugă uleiul, oul și 150 g morcovi. Amestecă totul cu un mixer (tije de amestecare) pentru scurt timp la viteza cea mai joasă, apoi la cea mai mare viteza timp de aproximativ 30 de secunde pentru a forma un aluat neted. Împărțiți aluatul în formele de hârtie de copt folosind 2 lingurițe. Pune tava pe gratar la cuptor.
Poziție grătar: central
Scoate brioșele din tavă și lasă-le să se răcească pe un grătar.
Pregătește glazura conform instrucțiunilor de pe ambalaj și tuarn-o într-un castron mic. Înmoaue suprafața brioșelor și lasă-le să se scurgă puțin, lasă să se solidifice. Repetă procesul.
Încălzește glazura rămasă din nou, apoi tuarn-o într-o pungă de congelator. Taie un colț mic și presărați linii peste brioșe. Imediat după aceea lipește ochii de zahăr pe el.
Rețete asemănătoare
Brioșe
Brioșe