Unge și tapetează forma de chec cu unt și făină. Frământă prăjitura rămasă cu
mâna. Păstrează 1 lingură de firimituri pentru decor. Preîncălzește cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 160 °C
Amestecă făina, praful de copt, cacao și firimiturile de prăjitură într-un bol.
Adaugă celelalte ingrediente, cu excepția ciocolatei rase. Amestecă cu un mixer
puțin la cea mai mică viteză, apoi la cea mai mare viteză timp de 2 minute, până
când compoziția este omogenă. Încorporează ciocolata rasă în amestec.
Toarnă compoziția în forma de chec pregătită și nivelează partea de sus. Așază
prăjitura pe grătarul din partea inferioară a cuptorului. Coace timp de 60 de
minute.
Poziție grătar: în partea de jos
Durată de coacere: despre 60 Minute
Lasă prăjitura să se odihnească în formă timp de 10 minute. Apoi scoate-o
și las-o să se răcească complet pe un grătar de sârmă.
Topește glazura de ciocolată, toarn-o peste prăjitură și decorează cu firimiturile
păstrate de prăjitură.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri