Pune hârtie de copt în tava cu arc.
Bateți untul sau margarina într-un castron cu un mixer (bătători) până la omogenizare. Adăugați treptat zahărul, zahărul vanilat și sarea amestecând până când se formează o masă groasă. Se amestecă fiecare ou timp de aproximativ ½ minut la viteză mare. Se amestecă făina și praful de copt și se amestecă alternativ cu laptele în 2 porții la o temperatură medie.
Turnați aproximativ 2/3 din aluat în tava cu arc. Pentru aluatul întunecat, cerneți cacao și amestecați-o ușor în aluatul rămas. Adăugați aluatul întunecat pe aluatul din tavă și cu o furculiță va puteți juca prin straturile de aluat pentru a crea un model de marmură. Pune tava în Air Fryer și coaceți.
Notă: Vă rugăm să citiți instrucțiunile de utilizare pentru Air Fryer.
Durată de coacere: despre 45 Minute
Temperatură cuptor cu convecție: despre 160 °C
Scoateți checul din Air Fryer și lăsați-l în tavă 10 minute, apoi scoateți și lăsați să se răcească pe un grătar.
Pentru glazura, aduceți apa la fiert într-o cratiță și luați de pe foc. Puneți punga de glazură înăuntru și lăsați-o aproximativ 10 minute. Întoarceți tortul, scoateți hârtia de copt și puneți-o pe o farfurie. Uscați punga de glazură, frământați-o energic și tăiați-o. Se toarnă glazura pe tort și se întinde cu un cuțit. Decoram checul cu ciocolata rasă și lăsăm glazura să se întărească.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri