Topiți untul într-o oală, la foc mediu. Puneți biscuiții într-o pungă de congelare, închideți și folosiți un sucitor pentru a pisa biscuiții. Se adaugă în untul topit.
Acoperiți cu hârtie de copt partea de jos a formei cu diametrul de 20 cm. Presăraţi uniform amestecul de biscuiți peste baza formei și apăsați ferm. Se lasă apoi la rece cel puțin 15 minute.
Spălați lămâia în apă fierbinte, uscați-o, radeți fin coaja și presaţi. Într-un castron se pun coaja și sucul de lămâie obţinut, crema de brânză și iaurtul şi se amestecă cu ajutorul unui mixer până la omogenizare. Se adaugă zahărul vanilat, se amestecă cu mixerul, apoi se adaugă gelatina instant și se amestecă pentru încă 30 de secunde.
Întindeți crema uniform peste baza de biscuiți, neteziți și lăsați deoparte la rece timp de 3 ore. Serviți cheesecake-ul cu sos de zmeură.
Rețete asemănătoare
Cheesecake
Cheesecake
Cheesecake