Mai întâi, tapetați baza unei forme rotunde de tort de 22 cm. Zdrobiți biscuiții într-un robot de bucătărie sau, cu un sucitor, într-o pungă de mâncare. Se toarnă într-un castron mare și se amestecă cu pudra de cacao. Se toarnă untul vegan topit și se amestecă pentru a acoperi biscuiții. Turnați în forma de tort pregătită și apăsați pentru a forma o bază uniformă de biscuiți. Răciți la frigider.
Puneţi ciocolata neagră și untul vegan într-un castron care poate fi folosit la microunde. Se topește în reprize de 30 de secunde, amestecând după fiecare. Se lasă deoparte să se răcească.
Puneţi tofu într-un robot de bucătărie și amestecaţi până când devine cremos. Adăugați zahărul pudră, oțetul, laptele de alune, esența de vanilie și pudra de cacao și amestecați din nou. La sfârșit, turnați amestecul de ciocolată răcit și amestecați din nou până se omogenizează bine totul.
Turnați amestecul peste baza de biscuiți răciți și neteziți blatul. Daţi din nou la frigider să se răcească timp de aproximativ 4 ore până se întărește.
Puneți ciocolata și laptele de alune într-o cratiță și amestecați ușor folosind un tel tip balon pentru a opri separarea amestecului.
Odată ce s-a topit, turnați deasupra cheesecake-ului și puneți înapoi la frigider timp de 30 de minute pentru a se întări.
Când sunteți gata să serviți cheesecake-ul, scoateți-l din tavă trecând cu un cuțit fierbinte pe margine și așezați-l pe farfurie. Presărați peste niște ouă de ciocolată vegană întregi și zdrobite și Ta-dah desertul este gata de servit!
Rețete asemănătoare
Cheesecake
Cheesecake
Cheesecake