Folosind un cuțit zimțat, tăiați cu grijă ouăle de Paște în jumătate, de-a lungul îmbinării. Așezați pe farfurie.
Puneți biscuiții într-un robot de bucătărie și amestecați până obţineţi o textură nisipoasă. Transferați într-un castron și amestecați cu untul topit.
Topiți ciocolata cu lapte la microunde, apoi lăsaţi să se răcească 1-2 minute.
Într-un castron mare, adăugați crema de brânză, smântâna dulce, zahărul pudră și vanilia. Bateți până la omogenizare. Adăugați ciocolata topită și amestecați până se îngroașă și omogenizează.
Împărțiți amestecul de cheesecake între jumătățile de ou.
Topiți ciocolata albă la microunde. Stropiți umplutura de cheesecake cu ciocolată albă topită. Decorați cu Ornamente de ciocolată și caramel și mini ouă.
Rețete asemănătoare
Cheesecake
Cheesecake
Cheesecake