Rupeți ciocolata extra neagră într-un castron termorezistent, adăugaţi laptele și puneți peste o cratiță cu apă fiartă pentru a se topi.
Între timp, tapetați o tavă de copt cu pergament. Odată ce ciocolata s-a topit, se pune în tavă, în centrul hârtiei, folosind o spatulă. Întindeți cu grijă ciocolata pentru a forma un dreptunghi de cca. 18 x 23 cm. După netezire puneți-o într-un loc răcoros pentru a se întări.
Topiți ciocolata albă în același mod. Scoateți vasul din apă și amestecați cu colorant alimentar roșu pentru a face o nuanță de roz.
Odată ce stratul de ciocolată neagră s-a întărit, puneți ciocolata roz din vas în centrul ciocolatei negre. Folosind o spatulă, întindeți cu grijă ciocolata roz pentru a acoperi aproape toată ciocolata neagră.
Rapid, înainte de a se întări ciocolata roz, decoraţi blatul cu Ornamentele Dr. Oetker și cu orice alte ornamente doriți. Apoi puneți într-un loc răcoros pentru a se întări.
Odată ce ciocolata este fermă, se rupe în bucăți și poate să fie servită.
Bucăţile de ciocolată se pot savura așa cum sunt sau pot fi ambalate în cutii sau pungi de celofan și se pot oferi cadou persoanelor dragi.
Rețete asemănătoare
Dulciuri
Dulciuri
Dulciuri