Într-un vas se bat gălbenușurile, zahărul și sarea și se amestecă 2 minute. Se sitează făina cu amidonul și se adaugă peste gălbenușuri. Albușurile se bat până se obține o spumă tare. Se adaugă finesse-ul de lămâie și albușurile, treptat.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 50 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 175 °C
Crema pentru tort se prepară cu mixul pentru Cremă de prăjituri cu gust de lămâie, conform instrucțiunilor de pe plic, cu 250 ml lapte rece și 150 g unt moale. Se asamblează tortul format din 3 blaturi și 2 straturi de cremă și se învelește într-un strat subțire de cremă.
Dintr-un pachet de Fondant, se modelează bile ce vor decora partea de jos a tortului.
Din celelalte 2 pachete de Fondant, se va întinde o foaie (conform instrucțiunilor de pe produs) de aproximativ 5 mm, până se obține dimensiunea necesară pentru acoperirea tortului. Se trasează un desen ca în poză și se folosesc bilele de fondant pentru baza tortului.
Rețete asemănătoare
Tort
Tort
Tort