Tocați ciocolata de menaj. Topiți 100 g de ciocolată cu untul pe baie de apă la foc mic și lăsați-l să se răcească puțin. Așezați pe o tavă hârtie de copt și preîncălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 160 °C
Se bate oul cu zahărul și pasta de vanilie până devine cremos. Încorporați ușor amestecul de ciocolată cu unt. Se amestecă făina, cacao și praful de copt, la final, adăugați ciocolata topită și restul de 50 g de ciocolată tocată.
Folosiți o cupă mică de înghețată pentru a porționa aluatul. Puneți pe foaia de copt pregătită cu suficient spațiu între fiecare prăjitură și coaceți fursecurile.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 14 Minute
Lăsați fursecurile să se răcească pe tavă timp de 5 minute, apoi transferați-le cu grijă pe un grătar folosind hârtie de copt pentru a se răci complet.
Puneți bezelele într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde si le băgați până se topesc bezelele, apoi folosiți două furculițe pentru a trage și întinde în fire subțiri, asemănătoare pânzei peste cookies. Finalizați prin adăugarea de ornamente pentru decor.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți