1. Făina se amestecă cu drojdia și cu restul ingredientelor până la omogenizare.
2. Aluatul obținut se lasă la dospit până își dublează volumul.
1. Într-un vas se pun ingredientele pentru umplutură și se amestecă cu telul până la omogenizare.
2. Împărțim aluatul în 2 părți. Fiecare parte se întinde sub formă de foaie rotundă, groasă de cca 0,5 cm. Cu un cuțit bine ascuțit sau cu o rolă zimțată pentru porționat, tăiem cercul sub formă de raze. Vom obține 16 triunghiuri. Punem umplutura pe baza triunghiului, apoi rulăm strâns. Punem cornurile în tavă tapetata cu hârtie de copt și lăsăm la loc călduț, să crească.
3. Cornurile se coc în partea de mijloc a cuptorului.
Poziție grătar: central
Durată de coacere
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri