Tava de copt se tapetează cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor si se amestecă laolaltă cu mixerul cu spiralele de aluat, la început scurt la viteză mică apoi la viteză maximă până ce se obține un aluat. La final aluatul se frământă pe o suprafață de lucru ușor tapetată cu făină până ce se obține un aluat omogen.
Din aluat se formează rulouri de grosimea unui creion care se taie apoi în bucăți de 4-5 cm lungime. Marginile fiecărei bucăți se subțiază puțin prin rulare apoi le să dau forma unui cornuleț. Acestea se așază în tava de copt. Tava se introduce în cuptor și se coace.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 15 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Zahărul cu zahărul vanilinat se amestecă și se cerne pe un vas de desert plat. Fursecurile fierbinți, imediat după coacere se tăvălesc prin zahăr. Apoi se lasă să se răcească.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri